6 juni 2012

Hej!


Så här länge har jag aldrig pausat från bloggen. Jag har saknat den. Flera gånger har jag kommit på grejer jag skulle vilja skriva om - saker jag upplevt och nyheter jag vill kommentera. Jag har känt den gnagande stresskänslan av att inte ha hängt med i dagens twitterflöde och något slags dåligt samvete över 200 olästa blogginlägg i min RSS-läsare. Ni som bloggar känner säkert igen er.

Samtidigt vet jag att jag behövt min tid till annat och att miljöbloggsverige inte stannar för att jag ägnar två månader till att plugga på Komvux. Och lite distans till bloggandet är nog inte helt fel heller. 

I går var det nationellt prov och därmed slut på min mattekurs för i vår. Jag är så glad att jag gjorde det. Och jag fortsätter i höst med Matte C. Och så länge jag tycker det är kul tänker jag beta av de naturvetenskapliga ämnen jag inte läste på gymnasiet. 

Det här inlägget får mest bli för att säga hej och att jag är tillbaka vid datorn. Som ni har väntat!

1 kommentar:

Maria sa...

Din blogg är väldigt bra! Spana gärna in min miljöblogg. http://miljonochvardagen.blogspot.se