2 september 2012

Tipsar om en vegopodcast

Undrar just om jag håller på att överdosera, men kan inte riktigt sluta.

Jag pratar om en veganpodcast som jag fick tips om och började lyssna på. Vegetarian food for thought heter den och drivs av en engagerad kvinna i Californien. Nu kan jag inte sluta lyssna, och jag har över sex års program att ta igen.

Jag gillar hennes ton. En blandning av lektioner om mat och näring, fakta och tankar om djurrätt, och om att leva som vegan i en värld där kött är normen. Hon är tydlig med sina åsikter, men har en ödmjuk inställning till sin omvärld, tror på dialog och förståelse. En hel del humor också.

Är det fler som lyssnat på Colleens podcast? Om inte - gör det!


Och som en bonus när vi ändå är inne på temat sympatiska amerkanska veganer: Song A Day Man med Vegan Myths Debunked. Hur söt som helst :)

Inga kommentarer: