16 augusti 2013

Ny termin

Under korkeken, Forsa bruk Sörmland juli 2013.

Nej hörni. Det här liknar ju inget. Jag har inte bloggat på över en månad. Visserligen har det varit sommar och härligt och vi har hyrt ett lantställe vid en sjö i Sörmland och maken och jag har haft fullt upp att fika med bullar och lösa korsord och jag har inte haft lust att hänga vid datorn, men ändå. Jag vet sedan förut hur svårt det är att kicka igång sig efter ett längre blogguppehåll, men jag vill verkligen komma igång igen nu. 

Jag har två veckor kvar på vanliga jobbet innan min studieledighet. Jag lämnar med varm hand över mitt informatörsjobb och miljösamordnaransvaret till kollegerna, släcker ner loggar ut och cyklar hem den 30 augusti. Sedan börjar jag plugga. 

Har väl aldrig varit så sugen på att sätta mig i skolbänken. Ett helt år heltid med böcker, föreläsningar och diskussioner med nya kompisar om hållbar samhällsutveckling. Det känns som jag har vunnit högsta vinsten! 


Ha en fin helg alla! Håll tummarna för mig och hunden som ska tävla i agility på lördagen och sedan på kvällen ska jag ta milen i Midnattsloppet. Under timmen helst, men vi får se...

Inga kommentarer: