19 mars 2014

Kom på vår klädbytardag!


Som sagt, 2014 är det klädköpfria året för mig och några kompisar. Snart har första kvartalet gått och det är fortfarande inga som helst problem att avstå. 

Jag får alltså inte köpa nya kläder och skor, inte ens begagnat eller ekoreko under hela 2014. Däremot får jag byta kläder med andra. Lördagen den 5 april arrangerar Naturskyddsföreningen Sveriges största klädbytardag, där man alltså kan ta med sig plagg som man tröttnat på och förhoppningsvis hitta något mer spännande.

Mina klasskompisar på Hållbar samhällsutveckling ordnar ett klädbytarevent på Stockholms Universitet kl 11-16 lördagen den 5 april. Alla är välkomna, och det vore kul om så många som möjligt kom. Du kanske inte vill ha mina gamla grejer, men jag lovar att mina klasskompisar kommer att ha fina kläder att byta med. 

Komsi komsi...


Inga kommentarer: