13 maj 2014

Sluta noja, börja blogga

Jag gillar verkligen inte när det blir så här långa uppehåll med bloggen. Dagarna går och för varje vecka blir det allt mer trögt att sätta sig ner och skriva. Det är som om tiden från tangenterna stod i direkt proportion till graden av prestationsångest att skriva något alldeles extra klokt. Men jag har varit med tillräckligt länge för att veta att när de här uppehållen kommer är det bara att ta det för vad det är och sedan sätta igång igen.

Jag har inte ens något att skylla på. Jag pluggar fortfarande och styr över min egen tid. Det är bara att sätta sig vid datorn och skriva. Trots att bloggen är över fem år har jag inte pratat klart om allt viktigt som finns att säga om hållbar livsstil, klimat, miljö och djurrätt. Och det finns så mycket nytt att lära sig.

Nej hörni, vi har verkligen inte pratat klart om det här. Här kommer en officiell spark i baken på mig själv och ett löfte att skriva oftare igen. Mer blogg, mindre prestationsångest.

Har ni önskeämnen är det bara att mejla eller kommentera här.

Inga kommentarer: